Når uheldet er ude

Forsikringsskader på person- og varebiler

Har du fået en forsikringsskade på din bil, skal du kontakte dit forsikringsselskab hurtigst muligt, hvorefter de beder dig få bilen på værksted. De fleste forsikringsselskaber har et samarbejde med værksteder, men det er dig der bestemmer, hvor din bil skal hen. Ligesom ved serviceeftersyn er der nemlig frit værkstedsvalg, når det kommer til forsikringsskader.  

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Vores autoværksted takserer skaden og får det godkendt hos dit forsikringsselskab. Vi sørger for at reparere din bil hurtigst muligt og stiller en gratis lånebil til rådighed, mens bilen er på værkstedet.

Vi klarer alt inden for forsikringsskader, om det er buler, ridser eller dele der skal repareres eller udskiftes. Det samme gælder ved glasskade.

Som autoriseret Volkswagen servicepartner kan vi sikre, at fabrikkens forskrifter overholdes så bilens rustgaranti, køreegenskaber mv. bevares. På den måde sikrer du at din Volkswagen forbliver original.   

Når din bil er indleveret på vores autoværksted, gennemgår vi den og undersøger skadens omfang. Herefter går vi i gang med reparationsarbejdet, og vi bestræber os altid på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt. Vi oplyser selvfølgelig altid den forventede behandlingstid og stiller en gratis lånebil til rådighed, indtil din egen bil igen er godt kørende.

Hvis du har spørgsmål til en forsikringsskade på din bil eller brug for hjælp, så kontakt os – Vi sidder klar til at hjælpe.